Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Játra na cibulce - POMALÝ HRNEC

0.0
Játra na cibulce - POMALÝ HRNEC

Potřebné ingredience

cibule, kuřecí játra, slanina, sůl, pepř, bobkový list rýža jako příloha

Postup přípravy

Na dno hrnce jsem dala na drobno nakrájenou cibuli, na to slaninu na malé kostky a játra na kostky (asi 2x2 cm). Osolit, opepřit, přidat bobkový list. Podlít vodou, aby bylo vše ponořené.

Vařila jsem na high 2,5 hodiny. Pak jsem přelila omáčku do hrnce a zahustila moukou. Chuťově nesrovnatelné s játry na pánvičce ve prospěch pomaláče. :)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

NITA33 7. 5. 2017, 20:55
Výborné, dnes jsem vyzkoušela |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie