(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Játra na cibulce - POMALÝ HRNEC
Potřebné ingredience
cibule, kuřecí játra, slanina, sůl, pepř, bobkový list rýža jako příloha
Postup přípravy
Na dno hrnce jsem dala na drobno nakrájenou cibuli, na to slaninu na malé kostky a játra na kostky (asi 2x2 cm). Osolit, opepřit, přidat bobkový list. Podlít vodou, aby bylo vše ponořené.
Vařila jsem na high 2,5 hodiny. Pak jsem přelila omáčku do hrnce a zahustila moukou. Chuťově nesrovnatelné s játry na pánvičce ve prospěch pomaláče. :)
Vařila jsem na high 2,5 hodiny. Pak jsem přelila omáčku do hrnce a zahustila moukou. Chuťově nesrovnatelné s játry na pánvičce ve prospěch pomaláče. :)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
NITA33
(upraveno)
7. 5. 2017, 20:55
Výborné, dnes jsem vyzkoušela